Vacature:

Productiemedewerker starter

Functieomschrijving:
Wie zijn wij:

Master Etiketten B.V. is één van de grootste producenten van etiketten op A4 vellen. Tevens produceren wij industriële etiketten op rollen. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van zelfklevende etiketten. De productie vindt plaats op twee bedrijfsvestigingen in Ede en wij werken met hoogstaande, moderne machines in een schone werkomgeving.

Wij zijn een jong, enthousiast en dynamisch bedrijf, waar eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Ons productie team bestaat op dit moment uit 15 medewerkers die zich dagelijks bezig houden met de productie van etiketten op A4 vellen en rollen. Wij verkopen op dit moment meer dan 750 verschillende soorten en maten etiketten op A4 vellen en rollen. Onze klanten kunnen tevens via onze webshop, www.etiketten.nl, etiketten direct uit voorraad bestellen.

Wat zoeken wij:

Een leergierig, enthousiast, representatief en zelfstandig persoon die verantwoordelijkheid durft te nemen en de Nederlandse taal uitstekend beheerst. In het bezit van een rijbewijs B. Wij zoeken een starter die aan het begin staat van zijn / haar carrière. Technische kennis / affiniteit is zeker belangrijk voor deze functie. Een grote pré is in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Je komt te werken in een jong en enthousiast team. Na een gedegen inwerktraject zal je op meerdere werkplekken worden ingezet.

Taken:

Het produceren van etiketten op A4 vellen en rollen. Ook hierin wordt je begeleidt en zal je op den duur de machine zelf gaan instellen zodat het productie proces in gang wordt gezet. Naast het verpakken en produceren van etiketten, houdt je je bezig met het snijden van de rollen, snijden van kernen en help je mee in het magazijn waar nodig is, o.a. orders picken, sealen, verpakken en verzenden. Daarnaast zal je ook bestellingen wegbrengen naar onze klanten. Kortom, een veelzijdige functie!

Werktijden:

De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur ’s ochtends t/m 17:00 uur ’s middags.

Aanvullende informatie:
Soort dienstverband:

Voltijd

Salaris:

€ 1.250 - € 2.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Reiskosten worden vergoedt.

Bedrijfslunch wordt verzorgd.

Wij zoeken kandidaten in een straal van maximaal 30 km rondom Ede.


Etiketten.nl voldoet aan de Trusted Shops kwaliteitscriteria

Veilig betalenPrivacy beschermingHerroepingsrechtKopersbescherming

GRATIS verzending

Vanaf € 125,- (excl. BTW)

Gemaakt in Nederland

Etiketten.nl produceert alle etiketten enkel in haar eigen vestigingen in Nederland
Meer over Etiketten.nl »

Wij zijn producent.