Full-color etiketten printers | etiketten.nl
  • Gratis verzending NL & BE vanaf €125,-
  • Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Direct advies via de chat
VP700
De VP700 print etiketten in full-color tot een breedte van 216 mm met een maximale afdruksnelheid van 18 meter per minuut en een maximale resolutie van 1600 x 1600 dpi.

De VP700 print On-Demand het exacte aantal etiketten wat op dat moment nodig is. Hierdoor is het flexibel printen van full-color etiketten bijzonder eenvoudig geworden. De VP700 is ook ideaal voor private-labels en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit en gemak aan elk bedrijf.

De VP700 heeft een robuuste stalen constructie en wordt standaard geleverd met een ingebouwde snij-inrichting en een “afdrukken en hold” systeem. Bijgeleverde toolbox voor kostenanalyse en een geïntegreerde afwikkelsysteem, met een automatische media invoer-functionaliteit.

De eenheid heeft vijf 250ml kleur inktcartridges welke eenvoudig en snel zijn te vervangen.

De VP700 wordt uitgevoerd met de meest voorkomende Windows softwaretoepassingen en label ontwerppakketten.

Etiketten.nl heeft een ruim assortiment etiketten in diverse standaard maten en standaard materialen op voorraad, welke per rol aangeschaft kunnen worden.

De VP700 heeft een unieke ingebouwde onderhoudsunit, waardoor dure onderhoudscontracten absoluut onnodig zijn!
VP600
De VIPColor VP600 is een compacte Memjet kleuren etikettenprinter. Met dezelfde inkttechnologie en printkop als de VP700 biedt deze printer dezelfde afdrukkwaliteit op een iets lagere snelheid (max. 203,2 mm/sec). De VP600 is ontworpen voor hoge prestaties maar toch geprijsd binnen het bereik van de meeste kleine tot middelgrote bedrijven. Fabrikanten die vandaag worstelen met hoge voorgedrukte labelkosten en verspilling gekoppeld aan een breed scala aan productaanbiedingen, zullen de VP600 een MUST-HAVE-printer vinden.
De VP600 is de beste keus voor kleine bedrijven.
VP750 - Water Resistant
De VP750 is de volgende generatie digitale print-on-demand kleuren etikettenprinter met een watervaste printtechnologie.
Voortbouwend op de technologie van onze VP700, zorgt deze watervaste printtechnologie ervoor dat er levendige gekleurde labels worden geproduceerd. De full-color labels zijn geschikt voor gekoeld eten en drinken, dierenverzorging, reinigingsproducten, chemicaliën, farmaceutische producten en de meeste producten die blootgesteld zijn aan vocht. De VP750 combineert de prestaties en betrouwbaarheid van de VIPColor VP700 industriële labelprinter met het nieuwe verbeterde inktsysteem dat betere waterbestendige labels geeft in vergelijking met andere inktprinters.
De VP750 is robuust ontworpen en toch intuïtief voor eigen labelproductie en private labels. Hiermee kunt u snel en voordelig afdrukken in kleur (1600 x 1600 dpi).

Etiketten.nl voldoet aan de Trusted Shops kwaliteitscriteria

Veilig betalenPrivacy beschermingHerroepingsrechtKopersbescherming


GRATIS verzending vanaf   
€ 125,- (excl. BTW).
Daaronder € 5,95 excl. BTW verzendkosten binnen NL & BE

Gemaakt in Nederland

Etiketten.nl produceert alle etiketten enkel in haar eigen vestigingen in Nederland
Meer over Etiketten.nl »

Wij zijn producent.